Advocaat Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige advocaat in de omgeving van Tilburg, kiest u natuurlijk voor Silver Advocaten!

Onze advocaten gaan vlot en trefzeker aan het werk. Wij gaan doortastend te werk, zonder eindeloos brieven te schrijven. Ieder toegestaan middel wordt ingezet om uw recht te behalen! U kunt uw lokale advocaat in regio Tilburg 24/7 bereiken voor juridische vragen. Door de zorgvuldige samenstelling van ons juridisch team en het benutten van ieders kwaliteiten, hebben wij een passend antwoord op iedere zaak. U kunt rekenen op ervaren, deskundige, creatieve en ambitieuze advocaten, die zich volledige vastbijten in uw zaak.

Wie zijn wij?

Afbeelding van Joost Papeveld
Joost Papeveld
Joost staat ondernemingen en instellingen bij, voornamelijk bij onderhandelingen en rechtszaken.
Lees Meer
Afbeelding van Rob Silvertand
Rob Silvertand
Rob adviseert bedrijven die in moeilijkheden verkeren, stelt contracten op en beoordeelt contracten die door anderen zijn opgesteld.
Lees Meer
Afbeelding van Boy Stenden
Boy Stenden
Boy staat ondernemers met name bij op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast voert Boy de incassopraktijk, legt hij beslagen en vraagt hij faillissementen aan.
Lees Meer
Afbeelding van Jip van Vlokhoven
Jip van Vlokhoven
Jip staat veel ondernemers bij door hun (on)betwiste vorderingen te inncasseren. Indien nodig legt hij daartoe beslagen en vraagt hij faillissementen aan. Voorts heeft Jip een bijzondere interesse ontwikkeld voor het huurrecht en adviseert hij ondernemers op dit rechtsgebied.
Lees Meer
© Silver Advocaten - All Rights Reserved